ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/6/17

Σεμινάριο εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και χρήση εξωτερικού απινιδωτή στον Δήμο Τζουμέρκων από το ΕΚΑΒ Άρτας


Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Άρτας για την άμεση ανταπόκριση και αφιλοκερδή συμβολή τους!

Σεμινάριο εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και χρήση εξωτερικού απινιδωτή
maxitisartas.gr

Από τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Άρτας.

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017 στο κτίριο του Γυμνασίου/Λυκειακών Τάξεων Αγνάντων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Άρτας διοργάνωσε σεμινάριο εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή με μεγάλη συμμετοχή.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν είκοσι δυο (22) εκπαιδευόμενοι από την περιοχή και οι οποίοι είναι κάτοικοι από τα χωριά Άγναντα, Αθαμάνιο, Βουργαρέλι, Γραικικό, Κυψέλη, Κτιστάδες, Πλατανούσα, Χουλιαράδες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φ.Δ. κος Σεραφείμ Φελέκης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτριος Βαρέλης, το προσωπικό του Φορέα, καθώς και ο τοπικός Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγνάντων κος Χριστόφορος Κοντογιώργος.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ηπείρου για την τοποθέτηση εξωτερικών φορητών απινιδωτών, ο Φορέας Διαχείρισης στις 30 Δεκεμβρίου του 2016 τοποθέτησε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή στο Κέντρο Υγείας Αγνάντων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Άρτας και ιδιαίτερα προς το Συντονιστή του ΕΚΑΒ Άρτας κ. Παντελή Νικολό και προς τους εκπαιδευτές διασώστες του ΕΚΑΒ Άρτας για την άμεση ανταπόκριση και αφιλοκερδή συμβολή τους, τον Δ/ντη της σχολικής μονάδας κ. Χρυσόστομο Τσάγκα για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής σεμιναρίου, καθώς και τους κατοίκους των χωριών που συμμετείχαν, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς όλους.Δημοσιεύτηκε 8/6/2017

Πηγή: maxitisartas.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews