ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/17

Ασορτί…


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας

Ασορτί…
onlarissa.gr

Με ασορτί πουκάμισο και την ίδια καλή διάθεση, αποδείχθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννη Γούλα.

Μπορεί το κλίμα να ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, λόγω της συνάντησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με νέους ανθρώπους στον πεζόδρομο της Λάρισας, αλλά ο αεικίνητος Γιάννης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει από πρώτο χέρι τον Κυριάκο για τα προβλήματα του κλάδου.

«Άμεση ανανέωση του στόλου των οχημάτων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού», ήταν η επωδός του ενός προέδρου προς τον άλλο, με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δείχνει ότι αντιλαμβάνεται το πρόβλημα…

Δημοσιεύτηκε 28/6/2017

Πηγή: onlarissa.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. NAΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΧΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews