ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/6/17

Δικαστική διεκδίκηση Επιδόματος Ετοιμότητας μόνο για τα μέλη των σωματείων της ΠΟΠ ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews


Δικαστική  Διεκδίκηση Επιδόματος Ετοιμότητας Μόνο για τα Μέλη των Σωματείων της ΠΟΠ ΕΚΑΒ

Συνάδελφοι προχωράμε άμεσα στην δικαστική Διεκδίκηση του Επιδόματος ετοιμότητας
(Αγωγή για  αναδρομικά 3240€  και αγωγή - προσφυγή για την εφεξής καταβολή του) ευθυγραμμισμένοι απόλυτα με την αντίστοιχη απόφαση του τελευταίου μας συνεδρίου.

Συνάδελφοι  εκτός από τα αναδρομικά των 3240€ της ομαδικής αγωγής, διεκδικούμε με την προσφυγή – αγωγή που θα ακολουθήσει  και την καταβολή του επιδόματος των 90€ από εδώ και στο  εξής.

Άρα εάν κάποιος  εργαζόμενος δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην αγωγή τότε αυτόματα δεν θα μετέχει και στην προσφυγή (με την ισχύουσα προσφορά)  για την εφεξής καταβολή του επιδόματος

Όσοι Συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να απευθυνθούν στα Σωματεία τους  για πληρέστερη ενημέρωση και να παραλάβουν τις αντίστοιχες αιτήσεις.

Καταλυτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 30/6/2017

Καλούνται τα Δ.Σ των σωματείων να ορίσουν εκπροσώπους για την διευκόλυνση των εργαζομένων όσο αφορά την συγκέντρωση των αιτήσεων.     
Πηγή: popekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews