ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/17

Κασσάνδρα: Με κενές βάρδιες στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ξεκίνησε ο Ιούνιος


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κασσάνδρα: Με κενές βάρδιες στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ξεκίνησε ο Ιούνιος
politikixalkidiki.gr

Με κενές βάρδιες στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας ξεκίνησε ο Ιούνιος, τη στιγμή που ο πληθυσμός της Κασσάνδρας αυξάνεται συνεχώς λόγω του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της politikixalkidiki.gr, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δεν υπήρχε απογευματινή βάρδια και ολόκληρη την περιοχή κάλυπτε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ν. Μουδανιών.

Παράλληλα και σύμφωνα πάντα με το έως τώρα πρόγραμμα του ΕΚΑΒ ΚΥ Κασσανδρείας, μέχρι τις 11 Ιουνίου υπάρχουν έξι κενές βάρδιες, γεγονός που καθιστά την κατάσταση δύσκολη σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος.

Παρά τις εκκλήσεις και τις αντιδράσεις στην περιοχή, τα όποια κενά δεν έχουν ακόμα καλυφθεί, ενώ υπολογίζεται ότι για 700.000 κατοίκους και τουρίστες αντιστοιχεί μόνο ένα ασθενοφόρο για να καλύψει την Κασσάνδρα.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews