ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/17

Πλήρης αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ στην...μνημονιακή Ημαθία!


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πλήρης αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ στην...μνημονιακή Ημαθία!
eleytheriadhs.blogspot.gr

Τραγικά ήταν τα στοιχεία που παρέθεσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μαυρογιώργος, αναφορικά με την λειτουργία του ΕΚΑΒ στην Ημαθία, η οποία είναι πλήρως αποδυναμωμένη, στην περίοδο των μνημονίων. Το προσωπικό από τα  75 'άτομα κατέβηκε στα....28, ενώ υπάρχουν μόλις 6 λειτουργικά ασθενοφόρα στην Ημαθία, τα οποία...κανιβαλίζουν τα υπόλοιπα από ανταλλακτικά!

Με αυτές τις συνθήκες είναι σίγουρα ήρωες οι άνδρες και οι γυναίκες του ΕΚΑΒ στην περιφερειακή μας ενότητα, ενώ μέσα στα καθήκοντα τους είναι και η διακομιδή ασθενών των Νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις , με αποτέλεσμα η αποδυνάμωση να είναι ακόμη μεγαλύτερη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως τροχαία και επείγοντα ιατρικά περιστατικά.

Μήπως θα έπρεπε η ΥΠΕ να φροντίσει να προμηθεύσει δυο σύγχρονα ασθενοφόρα στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας, για να πραγματοποιούν αυτές τις μη έκτακτες διακομιδές, ώστε να απαλλαγεί το ΕΚΑΒ από αυτό το επιβαρυντικό καθήκον;
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews