ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/6/17

Διασώστης του ΕΚΑΒ/Εθελοντής Πυροσβέστης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα


Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στα πλαίσια του 21ου Συνεδρίου της ΕΑΠΣ, το πρώτο θεματικό αφιέρωμα, είχε τιμητική υπόμνηση στον εθελοντισμό στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αντιπροσωπευτικά τιμήθηκαν τρεις εθελοντές Πυροσβέστες, του ένστολου χώρου.


Ο Εθελοντής Πυρονόμος Ζέρβας Δημήτρης Διασώστης ΕΚΑΒ, την πλακέτα στον οποίο έδωσε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Ν.Διαμαντής, ο Εθελοντής Πυρονόμος Αστυφύλακας Δημητριάδης Δημήτριος, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γ.Γερακαράκος από το μέλος του Δ.Σ. κ. τ. Πρόεδρο της ΕΑΠΣ Φ.Παντελεάκο. Ο Εθελοντής Πυροσβέστης Επικελευστής Λ.Σ. Ζουρελής Ιωάννης, την πλακέτα στον οποίο παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Γ Σταμούλης μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Κ.Κυράνη.Πηγή: Facebook Ioannis Stamoulis

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews