ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/6/17

Επείγουσα αεροδιακομιδή τραυματία σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας


Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Επείγουσα αεροδιακομιδή τραυματία σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.
aeginaportal.gr

Επιχείρηση επείγουσας αεροδιακομιδής τραυματία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας. Ένας μοτοσικλετιστής, νεαρής ηλικίας, κάτοικος Αίγινας, τραυματίστηκε σοβαρά στην περιοχή του Φάρου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 π.μ. Ειδοποιήθηκε το Κέντρο Υγείας και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Κατά την εξέτασή του στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Πειραιά. Μετά τη σταθεροποίησή του και αφού είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, στο Κεντρικό Λιμάνι της Αίγινας προσγειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας με γιατρό που ΕΚΑΒ, που ανέλαβε τη μεταφορά του τραυματία.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Η επιχείρηση της αεροδιακομιδής από το λιμάνι της Αίγινας έγινε στις 7:30 το πρωί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή και ήρθε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για την κατά το δυνατόν επίσπευση της μεταφοράς με το ελικόπτερο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο θέλησε να ευχαριστήσει τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και το Κέντρο Υγείας Αίγινας για την ετοιμότητά του. Τέλος, σημείωσε ότι προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με το Θριάσιο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

Πηγή: aeginaportal.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews