ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/6/17

Μία ανέξοδη λύση για την αντικατάσταση των Αεροδιακομιδών, Βίντεο


Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝ
thinknews.gr

Γιάννης Νικήτας

Η εξυπηρέτηση ασθενών λόγω του κακού συστήματος παροχής υπηρεσιών νοσηλείας στα ακρτικά νησιωτικά μέρη αποτελεί κυρίαρχο πρόβλημα. Το βάρος της κάλυψης των ιατροφαρμακευτικών αναγκών στο σκέλος της μεταφοράς πέφτει στις πλάτες των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω χρόνιας ανικανότητας του ΕΚΑΒ. Μια έξυπνη και φτηνή λύση θα ήταν η απόκτηση ταχυπλόων ασθενοφόρων τα οποία θα μεταφέρουν τους ασθενείς από τα ακριτικά νησιά στα μεγάλα νησιά με ικανοποιητικές παροχές υγείας.

Τα ταχύπλοα ασθενοφόρων χρησιμοποιούνται ευρέως στις χώρες με παράκτιο αρχιπελαγικό περιβάλλον όπως είναι οι Σκανδιναβικές. Το συγκεκριμένο project κάλλιστα θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από τα κοινοτικά κονδύλια και τα θαλάσσια ασθενοφόρα να περιέλθουν στη διοίκηση είτε στο ΕΚΑΒ είτε στις τοπικές δημοτικές αρχές.

Ο συγκεκριμένος τύπος που παραθέτουμε στο παρακάτω βίντεο αποτελεί και έκδοση του ταχύπλοου σκάφους CB-90 που υπηρετεί με τις δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος. Επομένως …  ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για να δούμε μια επιτέλους προμήθεια του Ελληνικού Κράτους που να δίνει προβάδισμα και στην ομοιοτυπία μέσων, υποστήριξης και εκπαίδευσης!

Shipsforsale Sweden Ambulance vessel Hjartrud Combat boat 90 HEX
Shipsforsale Sweden


13 meters AMBULANCE BOAT
NEKTON BOT

Δημοσιεύτηκε στις 3 Οκτ 2014

Δημοσιεύτηκε 2/6/2017

Πηγή: thinknews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews