ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/6/17

Αγρίνιο: Επικίνδυνη φάρσα – Τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ για «μαϊμού» τροχαίο με τραυματισμό στον Άγιο Κωνσταντίνο!


Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αγρίνιο: Επικίνδυνη φάρσα – Τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ για «μαϊμού» τροχαίο με τραυματισμό στον Άγιο Κωνσταντίνο!
sinidisi.gr

Ένα άκρως επικίνδυνο «παιχνίδι» -πιθανότατα νεαρών- βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη του Αγρινίου. Άγνωστοι τηλεφωνούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ (166) για δήθεν τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Τελευταίο «χτύπημα» των φαρσέρ, χθες το βράδυ, όταν το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για τροχαίο με τραυματισμό στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου! Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο καθώς και αστυνομικοί της τροχαίας, οι οποίοι έψαχναν για τροχαίο, αλλά τροχαίο δεν έβρισκαν και βέβαια κατάλαβαν ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα. Και λέμε κακόγουστη, για την ώρα εκείνη, το ασθενοφόρο μπορεί να το στερηθεί πολίτης που θα το έχει πραγματικά ανάγκη.

Εξάλλου τα ασθενοφόρα που είναι διαθέσιμα, δεν περισσεύουν κιόλας. Καλό θα ήταν πάντως η τοπική αστυνομία να πραγματοποιήσει σχετική έρευνα, καθώς μιλάμε για άκρως επικίνδυνες φάρσες!

Δημοσιεύτηκε 28/6/2017

Πηγή: sinidisi.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews