ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/6/17

Δ/ντης ΕΚΑΒ Καβάλας Θ. Αγγελόπουλος: Ο Τομέας ΕΚΑΒ Θάσου είναι πλέον γεγονός!


Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με δημοσίευση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Καβάλας κος Θωμάς Αγγελόπουλος αναγγέλλει την στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου, με πέντε διασώστες, οι οποίοι μετακινήθηκαν από άλλα μέρη της χώρας στο νησί.
Η στελέχωση του Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των τοπικών αρχών, των κατοίκων όσο και του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΑΒ ΘΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Υλοποιήθηκε σήμερα με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και απολύτως διαφανείς διεργασίες, η δέσμευση της Διοίκησης του ΕΚΑΒ για στελέχωση του Τομέα Θάσου.
Με αποκάλεσαν υπεραισιόδοξο, ρομαντικό, ονειροπόλο ...και δεν θυμάμαι τι άλλο...Εγώ όμως ήξερα πως αν θέλεις κάτι πάρα πολύ ακόμα κι αν δεν υπάρχει...το δημιουργείς!!!
Το ΕΠΙΤΕΥΜΑ αυτό είναι πλέον αφιερωμένο όχι στους λίγους που το πίστευαν αλλά στους πολλούς...σε όλους τους Θάσιους.
Η Θάσος έχει πλέον στελεχωμένο ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ. Ενισχύεται έτσι το αίσθημα υγειονομικής ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών και οι δυνατότητες άμεσης ανταπόκρισης σε επείγουσα προνοσοκομειακή βοήθεια.
Νομίζω επίσης ότι η Θάσος θα καταστεί ελκυστικότερος τουριστικός προορισμός ,γιατί εκτός από τις πανέμορφες παραλίες, τα καταλύματα και τις τουριστικές υποδομές, προσμετρώνται ιδιαίτερα και οι υγειονομικές υποδομές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας: στον Πρόεδρο Δ.Σ. ΕΚΑΒ κ. Κων. Καρακατσιανόπουλο, στον Θάσιο κυβερνητικό βουλευτή κ.Γιώργο Παπαφιλίππου,στον Δήμαρχο Θάσου κ.Κων. Χατζηεμμανουήλ και στον μεγάλο απόντα αείμνηστο Δημ. Έλληνα.
Είμαι ευτυχής και υπερήφανος και ως Διευθυντής του 6ου Παραρτήματος ΕΚΑΒ και ως Διευθυντής του Κ.Υ. Πρίνου-Θάσου.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews