ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/6/17

Ευχαριστήριο προς ιατρούς, προσωπικό Νοσοκομείου και ΕΚΑΒ Κω


Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Έκφραση Ευχαριστιών
aegeanews.gr

Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ, το προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής (ιατρικό, νοσηλευτικό, εστίασης, καθαριότητας) και τη νεφρολόγο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω για την άριστη υποδοχή, συμπεριφορά, συμπαράσταση, στοργική φροντίδα, τον πρόσχαρο-ζεστό λόγο, το ειλικρινές χαμόγελο και το άοκνο ενδιαφέρον που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια νοσηλείας της μητέρας μας Ανθούλας Στέργου Χατζηγιακουμή-Ζαμάγια, αρετές που συνέβαλαν καθοριστικά στην ενθάρρυνση της ίδιας για την αντιμετώπιση της υγείας της.

Η αφοσίωση των μελών κάθε τμήματος στα καθήκοντά τους αναδεικνύει υπερθετικά την αρμονική λειτουργία της Κλινικής προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στους αγαπητούς συμπατριώτες ή μη ασθενείς του Ιδρύματος ευχόμαστε «περαστικά» και καλή επιστροφή στο σπίτι τους.

Οικογένεια Ζαμάγια
Κώστας Ζαμάγιας

Πηγή: aegeanews.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews