ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/6/17

Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και το δεύτερο ασθενοφόρο – δωρεά της ΕΒΟΛ - Χωρίς πινακίδες, δύο μήνες μετά, αυτό που παραδόθηκε στο Κ.Υ. Βελεστίνου!


Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Βόλος: Παραδόθηκε στο Νοσοκομείο, ασθενοφόρο – δωρεά της ΕΒΟΛ
 ert.gr
                                       
ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΔΩΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Κ.Υ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ 

Παραδόθηκε σήμερα το ασθενοφόρο δωρεά της ΕΒΟΛ προς το Νοσοκομείο Βόλου, που πρόκειται να καλύψει ανάγκες της Μαγνησίας. Η παράδοση έγινε στην είσοδο του Αχιλλοπούλειου. Πρόκειται δε, για την δεύτερη δωρεά ασθενοφόρου, μετά από αυτό που παραδόθηκε πριν τρεις μήνες περίπου, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, το οποίο ωστόσο, παραμένει ακινητοποιημένο, καθώς δεν έχουν εκδοθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας!


Το παραπάνω έκανε γνωστό, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, κ. Νικήτας Πρίντζος, παραδίδοντας το κλειδί του ασθενοφόρου στον Διοικητή του Νοσοκομείο, κ. Ματθαίο Δραμητινό.

Ευχήθηκε δε, το γρηγορότερο δυνατόν να εκδοθούν οι πινακίδες του ασθενοφόρου ώστε να είναι χρήσιμο στον κόσμο και να μην σημειώνονται τέτοιες καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου διαβεβαίωσε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της:
«Η ΕΒΟΛ, το προσωπικό, οι αγρότες σας το δωρίζουμε με όλη μας την καρδιά και θέλουμε να είναι χρήσιμο για την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Νικήτας Πρίντζος.


Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός, ευχαρίστησε την ΕΒΟΛ και τον πρόεδρο κ. Πρίντζο για όλη τη βοήθεια που είχε το «Αχιλλοπούλειο» αυτή την περίοδο.

Υπενθύμισε ότι δεν είναι μόνο το ασθενοφόρο, αφού η ΕΒΟΛ βοήθησε και με την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.


Πηγή: ert.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews