ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/6/17

Όταν το ΕΚΑΒ Ρόδου «επισκέφθηκε» την Euromedica


Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews

Όταν Το ΕΚΑΒ Ρόδου "Επισκέφθηκε" Την EuromedicaΕπιμέλεια
Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Το ΕΚΑΒ Ρόδου έπειτα από πρόσκληση της Euromedica
πραγματοποίησε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για το προσωπικό της, με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού στις νέες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν τη ζωή.Η εκπαίδευση κάλυψε όλο το φάσμα των απειλητικών καταστάσεων που οι εργαζόμενοι μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους.Πραγματοποιήθηκε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόννηση, την αντιμετώπιση τραυματισμών και παθολογικών περιστατικών σε επείγουσες καταστάσεις καθώς επίσης και στη σωστή χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.Ευχαριστούμε όλους τους συνάδελφους για το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη συμμετοχή που επέδειξαν.


Έχουμε την πεποίθηση ότι όλη αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε από όλους, εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, θα επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση απειλητικών καταστάσεων στο χώρο του συμβάντος και θα σώσει ζωές.


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews