ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/17

Το ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ ευχαριστήσει το Melenos Lindos Hotel


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017
ΕΚΑΒNews


Πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ξενοδόχος της Λίνδου προς συνανθρώπους μας. Τον ευχαριστούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ
topika-nea.gr

Μια πολύ σημαντική βοήθεια προσφέρει συντοπίτης μας ξενοδόχος, στην περιοχή της Λίνδου. Συγκεκριμένα, το αμαξίδιο που διαθέτει για την μεταφορά τουριστών μέχρι σε κάποιο σημείο της Ακρόπολης της Λίνδου, το έχει στη διάθεση των Διασωστών του ΕΚΑΒ της Ρόδου, κάθε φορά που κάποιος συνάνθρωπός μας χρήζει βοηθείας και βρίσκεται σ΄ εκείνο το σημείο, καθώς είναι αδύνατη η πρόσβαση των ασθενοφόρων.

Αυτός, λοιπόν, είναι και ο λόγος που η διοίκηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ θέλει να ευχαριστήσει τον ξενοδόχο κ. Μελένο για την πολύτιμη βοήθειά του, αναφέροντας στο σχετικό ευχαριστήριο που του απέστειλε τα εξής:

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ε.Κ.Α.Β ΡΟΔΟΥ
(Μέλος ΠΟΠΕΚΑΒ )

Ρόδος 06/06/2017

Το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ - ΡΟΔΟΥ θέλει να ευχαριστήσει το Melenos Lindos Hotel και ιδιαίτερα τον Ιδιοκτήτη του Κ. Μελένο για την ευγενική παραχώρηση του αμαξιδίου που έχει στην ιδιοκτησία του για την μεταφορά ασθενών όποτε αυτό χρειαστεί στην περιοχή της Λίνδου.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας

Τσιώρας Νικόλαος                Αντωνάκης Αντώνιος

Πηγή: topika-nea.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews