ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/17

Τρεις άμεσες διακομιδές στα Γιάννενα μέσα σε 24 ώρες από το Δήμο Πάργας έκαναν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η αναγκαιότητα για μόνιμο Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο φάνηκε για ακόμα μία φορά τα τελευταία 24ωρα.

Τρεις άμεσες διακομιδές στα Γιάννενα μέσα σε 24 ώρες από το Δήμο Πάργας έκαναν τα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
mypreveza.gr

Η αναγκαιότητα για μόνιμο Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο φάνηκε για ακόμα μία φορά τα τελευταία 24ωρα. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 24 Ιουλίου τα Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κάνουν βάρδιες στην περιοχή χρειάστηκε να μεταφέρουν τρία περιστατικά άμεσα στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων. Έτσι δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι άνθρωποι έφτασαν έγκαιρα, για να τους παρασχεθεί Ιατρική Φροντίδα.

Όπως έχουμε ξαναγράψει οι κάτοικοι της Αμμουδιάς κάνουν τα πάντα για να έχουν υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι η ψαροταβέρνα «Ο Πατέρας» του Γιώργου Χριστοδούλου φροντίζει για την σίτιση του πληρώματος του ΕΚΑΒ, παραλείψαμε να αναφερθούμε και στην ταβέρνα «Γλάρος»  ιδιοκτησίας του προέδρου της Αμμουδιάς κ. Κώστα Γκόγκα, στην οποία σιτίζεται το δεύτερο πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

«Είναι πολύ λίγο το να ταΐζουμε 4 παιδιά του ΕΚΑΒ μπροστά στην φροντίδα και στις ανθρώπινες ζωές που μπορούν να σωθούν και να σώζουν ζωές..!!!! Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας έτσι ώστε να έχουμε μόνιμα Σταθμό ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο και πρέπει να βοηθήσουν όλοι για αυτό. Είναι τιμή μας να έχουμε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην πόρτα μας. Αυτό είναι μια αρχή και για πάντα να μείνει εύχομαι.» δήλωσε ο Πρόεδρος της Αμμουδιάς στο mypreveza.gr.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους επαγγελματίες της Αμμουδιάς , οι οποίοι έχοντας υψηλά το αίσθημα της ευθύνης κάνουν τα πάντα για να έχουν υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους.

Ανδριάνα Σολδάτου


Πηγή: mypreveza.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews