ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΒ: Με 4 νέα ασθενοφόρα ενισχύεται ο στόλος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης από την εταιρεία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.


Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews
Αθήνα 18 Ιουλίου 2017 – Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στα γραφεία του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της εταιρείας ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ.ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. παρέδωσαν τέσσερα (4) πλήρως εξοπλισμένα Ασθενοφόρα οχήματα στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Κ. Καρακατσιανόπουλο.

Η εταιρεία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε., με πολύχρονη παρουσία στον ευαίσθητο χώρο της οδικής σήμανσης και ασφάλειας και έχοντας μια παράδοση Δωρεών και ενίσχυσης Δημόσιων Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Οργανώσεων με Κοινωνική δραστηριότητα, προχώρησε στην ανωτέρω Δωρεά.

Η Δωρεά έγινε στη μνήμη του τ. προέδρου της εταιρείας Αιμιλίου Χρόνη, αδελφού των κ. Κωνσταντίνου και Ιωάννη Χρόνη, του οποίου ήταν και ισχυρή επιθυμία. Περιλαμβάνει δε δυο (2) Ασθενοφόρα οχήματα Επειγόντων περιστατικών και δυο (2) Κινητές Ιατρικές Μονάδες. Όλα τα οχήματα είναι τεχνολογίας Εuro6, διασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες Τεχνικές Προδιαγραφές των Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και φέρουν υπερσύγχρονο Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και προσωπικά τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Ιωάννη Χρόνη, για τη σημαντική τους δωρεά και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, συμβάλλουν στην πιο άμεση και πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών στο χωροταξικό συγκρότημα της πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκ μέρους της εταιρείας ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ Κ. ΧΡΟΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. οι αδερφοί Κωνσταντίνος Χρόνης και Ιωάννης Χρόνης, ενώ εκ μέρους του ΕΚΑΒ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρός του κος Κ. Καρακατσιανόπουλος, η Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κ. Χ. Ματσικούδη, η Δ/ντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Β. Αυγέρη και η Ιατρός κ. Χ. Καραμπελίδου.
Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Τάσος Παλαιοπάνος - Nextcom Α.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 125-127, ΤΚ 115 24 Αμπελόκηποι Αθήνα, τηλ: 2106100180, e. accounting4@nextcom.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews