ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/17

Άμεση ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στο Ρέθυμνο σε 5 περιστατικά μέσα σε μιάμιση ώρα!


Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κρήτη: Βούτηξαν στην αγριεμένη θάλασσα ... και τους πήρε το ΕΚΑΒ
ekriti.gr

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε περιπτώσεις ανθρώπων που τα "είδαν σκούρα" με τα κύματα της θάλασσας διαχειρίστηκε μέσα σε μιάμιση ώρα το ΕΚΑΒ στο Ρέθυμνο με τους διασώστες να φεύγουν από τη μία περίπτωση και να τρέχουν στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα ξένης αλλά και ελληνικής καταγωγής που ενώ η θάλασσα ήταν αγριεμένη, βούτηξαν να κολυμπήσουν με συνέπεια να ζοριστούν και να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν κινδύνευσε η ζωή κανενός ωστόσο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ένα άλλο θετικό, ήταν το γεγονός ότι το ΕΚΑΒ είχε διαθέσιμα ασθενοφόρα και γρήγορους τηλεφωνητές που διαχειρίστηκαν άψογα τα περιστατικά χωρίς καμία καθυστέρηση ενώ σημαντική ήταν και η επέμβαση των ναυαγοσωστών που έτρεξαν και βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές του λουομενων.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή: ekriti.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews