ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/7/17

Έχασε την ζωή του 70χρονος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στην Ιεράπετρα


Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κατέληξε 70χρονος άνδρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο
anatolh.com

Κατέληξε ένας 70χρονος άνδρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο πίσω από κεντρικό κατάστημα σούπερ μάρκετ της Ιεράπετρας, περίπου στις 8 το βράδυ της Τρίτης, καθώς δεν μπόρεσε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, αφού το ένα ασθενοφόρο που αριθμεί η βάρδια του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας την ίδια χρονική στιγμή βρισκόταν σε άλλο επείγον περιστατικό στην περιοχή του Κουτσουρά (Μαύρο Κόλυμπο).

Αν και το τμήμα του ΕΚΑΒ βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το περιστατικό δεν κατόρθωσε να βρεθεί στο σημείο και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ηλικιωμένο που μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ν.Σ.

Δημοσιεύτηκε 18/7/2017

Πηγή: anatolh.com

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews