ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/7/17

Για άλλη μια φορά ακάλυπτο από ασθενοφόρο το Κ.Υ. Ανωγείων


Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η πίστη στον όρκο του Ιπποκράτη ... έσωσε έναν άνθρωπο
cretalive.gr

Για άλλη μια φορά, ακάλυπτο από ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Ανωγείων

Ευτυχώς που υπάρχουν γιατροί που ακόμη είναι πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη. Γιατί, αλλιώς, σήμερα θα θρηνούσαμε την απώλεια ενός συνανθρώπου μας. Η άμεση ανταπόκριση των γιατρών του Κέντρου Υγείας Ανωγείων κάλυψε την (για άλλη μια φορά) απουσία ασθενοφόρου.

Όταν  το απόγευμα του Σαββάτου το Κ.Υ. ειδοποιήθηκε για λιποθυμία ανθρώπου στο Περαχώρι, ο γιατρός που εφημέρευε δεν έχασε χρόνο, και αφού πληροφορήθηκε ότι ασθενοφόρο δεν υπήρχε, συνηθισμένος πια στην κατάσταση, ανέβηκε στη μηχανή του και έσπευσε στο σημείο. Ο ασθενής μεταφέρθηκε τελικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας για να λάβει την περίθαλψη που είχε ανάγκη.

Όσο για το ασθενοφόρο, κι αυτό φαίνεται πως δεν είναι και σε ιδανική κατάσταση, αφού ... όσο και να πατήσει το γκάζι ο οδηγός, πάνω από 60 δε γράφει το κοντέρ!

Δημοσιεύτηκε 30/7/2017

Πηγή: cretalive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews