ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/7/17

Απάντηση του Νοσοκομείου Τρικάλων για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ!


Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το Νοσοκομείο Τρικάλων έχει παραχωρήσει στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο εδώ και είκοσι (20) ημέρες και δεν έχει γίνει ακόμη η παραλαβή αυτού!!

Απάντηση του Νοσοκομείου Τρικάλων για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
trikaladay.gr

Απάντηση στο αποκλειστικό δημοσίευμα του trikaladay το οποίο αναπαράχθηκε από αρκετά τοπικά μέσα ενημέρωσης για τις ελλείψεις σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δίνει το Νοσοκομείο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει: Με αφορμή διαφόρων δημοσιευμάτων στον τοπικό τύπο, σχετικά με τα προβλήματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες, ότι με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, το Νοσοκομείο μας έχει παραχωρήσει στο ΕΚΑΒ ένα ασθενοφόρο εδώ και είκοσι (20) ημέρες και δεν έχει γίνει ακόμη η παραλαβή αυτού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων


Πηγή: trikaladay.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews