ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/17

Επιθεση σε εργαζόμενο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας.

Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Νέο κρούσμα βίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας.
Συγκεκριμένα..
Σήμερα το πρωί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό μέθης.
 Κατά την διάρκεια της διακομιδής προς το νοσοκομείο ο φερόμενος ως ασθενής άρχισε να γίνετε επιθετικός.
Την στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο, ο ασθενής βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να χτυπά με κλοτσιές και μπουνιές τον εξοπλισμό του ασθενοφόρου.
Στην προσπάθεια των διασωστών να τον ηρεμήσουν και να τον κατεβάσουν από το ασθενοφόρο, στράφηκε εναντίων τους με αποτέλεσμα ο ένας διασώστης να πέσει από την καμπίνα και να σπάσει το χέρι του.
Στην συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από το νοσοκομείο και συνέχισε να καταστρέφει  ότι έβρισκε στο δρόμο. Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία ώστε να τον ακινητοποιήσει.

Είναι ένα από τα πολλά περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα κατά των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του EKABNews, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ και με αφορμή το περιστατικό που συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, έχει αποστείλει αίτημα συνάντησης προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ με σκοπό την  εξεύρεση λύσης για το φαινόμενο της βίας, το οποίο ακομη εκκρεμεί.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews