ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/17

Δυστυχώς μας τελείωσαν!


Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το πιο βασικό υλικό ατομικής προστασίας των διασωστών του ΕΚΑΒ Αθήνας, τα γάντια, δυστυχώς μας τελείωσαν!!

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ"

Ίσως το σημαντικότερο μέρος του εξοπλισμού ενός Διασώστη του ΕΚΑΒ είναι τα μέσα ατομικής προστασίας. Το πιο βασικό όμως υλικό ατομικής προστασίας των Διασωστών του ΕΚΑΒ των Αθηνών δυστυχώς μας τελείωσε. Και δεν εννοούμε τελείωσε ένα συγκεκριμένο μέγεθος αλλά ΟΛΑ!

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι πραγματικά αδιάφορος όπως και οι ευθύνες που αντιστοιχούν στους αρμόδιους. Το μόνο που έχει πρακτική αξία είναι να διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα και φυσικά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην ξαναδημιουργηθεί ποτέ κάποιο ανάλογο ζήτημα. Είναι απαράδεκτο να ψάχνουν οι Διασώστες του ΕΚΑΒ από ανεφοδιασμό σε ανεφοδιασμό και να μην υπάρχουν γάντια ούτε για δήγμα ή να ρωτάει το κέντρο του ΕΚΑΒ αν έχουν γάντια για άλλο ένα σήμα. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κλείσουν ασθενοφόρα λόγω έλλειψης υλικών το οποίο θα είναι πανευρωπαϊκή πρωτιά.

Είμαστε σίγουροι ότι έχουν ήδη θορυβηθεί οι αρμόδιοι αλλά ακόμα η λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Causa latet, vis est notissima.

Πηγή: Facebook Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)ΕΚΑΒNews
Causa latet, vis est notissima.
Οβίδιος, 43 π.Χ.-17 μ.Χ., Ρωμαίος ποιητής
μτφρ: η αιτία είναι κρυμμένη, το αποτέλεσμα είναι εμφανέστατοAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. 150000 χιλ γαντια υπαρχουν αυτη τη στιγμη περιπου στις αποθηκες του EKAB H αποκατασταση της αληθειας ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 ημέρες μετά το σχόλιο σας για 150000 χιλ γάντια!! στις αποθήκες ....όχι μόνο δεν υπάρχουν ακόμη γάντια και αναγκαζόμαστε να ζητιανεύουμε από τα νοσοκομεία αλλά τώρα δεν υπάρχει και οξυζενέ!
    Οι ελλείψεις αυξάνονται αντί να μειώνονται!
    Η αποκατάσταση της αλήθειας ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews