ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/7/17

Η Ψαροταβέρνα «Πατέρας» στην Αμμουδιά Πρεβέζης, καλύπτει το γεύμα του ΕΚΑΒ, σε καθημερινή βάση!


Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Λόγω των αυξημένων αναγκών παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας στις τουριστικές περιοχές της χώρας και στη νησιωτική Ελλάδα, το ΕΚΑΒ προγραμμάτισε την εθελοντική μετακίνηση διασωστών για ορισμένο χρονικό διάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δωρεάν παροχή στέγης και τροφής στους διασώστες του ΕΚΑΒ!

Η Ψαροταβέρνα "Πατέρας" στην Αμμουδιά, καλύπτει το γεύμα του ΕΚΑΒ, σε καθημερινή βάση!!!
tomistinenimerosi.gr

Όταν θες στον τόπο σου να υπάρχει ασφάλεια, όταν θες στον τόπο σου να παρέχονται οι απαραίτητες υπηρεσίες υγείας, όταν αγαπάς τον τόπο σου, αλλά και τον τουρισμό που είναι συνώνυμο του πολιτισμού, τότε ενεργείς όπως η ψαροταβέρνα "Πατέρας" στο δημοτικό διαμέρισμα Αμμουδιάς του Φαναρίου, του δήμου Πάργας, του νομού Πρέβεζας, του... Γιώργου Χριστοδούλου.

Προσφέρεις ότι μπορείς, από την πλευρά σου, για να στηρίξεις όλα τα παραπάνω. Και η βοήθειά σου στο μέτρο του δυνατού βέβαια ο καθένας, είναι αρκετή, είναι ένα ισχυρό όπλο, όταν ενώνονται μαζί σου και άλλες τέτοιες προσπάθειες.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας, στην Ψαροταβέρνα "Πατέρας" στην Αμμουδιά που καλύπτει το γεύμα των ανθρώπων του ΕΚΑΒ, του πληρώματος, για να ακριβολογούμε. Όταν υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες εθελοντικές είναι βέβαιο ότι ο τόπος μας, θα βγαίνει κερδισμένος!

Και πάλι μπράβο στην ψαροταβέρνα "Πατέρας" στην Αμμουδιά!

Δημοσιεύτηκε 23/7/2017About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews