ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/7/17

Διευκρινήσεις ΕΟΔ σχετικά με τις σχέσεις της με ΕΚΑΒ Πάρου


Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διευκρινήσεις ΕΟΔ σχετικά με τις σχέσεις της με ΕΚΑΒ Πάρου
fileleutheros.net

Σχετικά με τα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στη δραστηριότητα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, για να αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

- Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Δυτ. Κυκλάδων, με έδρα τη Νάουσα Πάρου, είναι εθελοντική μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία είναι σε πλήρη και εξαιρετική συνεργασία με το ΔΗΜΟΣΙΟ σύστημα υγείας της Πάρου, δηλαδή με το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ.

Ο ρόλος των μελών μας, σε ό,τι έχει να κάνει με Πρώτες Βοήθειες και διακομιδές ασθενών, είναι καθαρά επικουρικός και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν παρακάμπτουμε το ΕΚΑΒ. Επεμβαίνουμε ΜΟΝΟ όταν το Κέντρο Υγείας Πάρου κρίνει ότι χρειάζεται η συνδρομή μας.

- Επισημαίνουμε ότι το ΕΚΑΒ Πάρου, το τελευταίο διάστημα, λειτουργεί με πλήρη επάρκεια της βάρδιες και τον εξοπλισμό και γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι προσωρινό, καθώς θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις προσωπικού.

Συμπερασματικά…

- Η οποιαδήποτε προσφορά προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παρ. Δυτ. Κυκλάδων έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την ενίσχυση των εθελοντικών δράσεων και της κοινωνικής προσφοράς της.

Δημοσιεύτηκε 30/6/2017Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews