ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/7/17

Με το νομοσχέδιο «σκούπα» του Υπουργείου Οικονομικών καταργείται η στολή για τους διασώστες του ΕΚΑΒ!


Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Καταργείται η δαπάνη για την προμήθεια στολής στους διασώστες/Πληρώματα Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ

Στο νομοσχέδιο «σκούπα» του Υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις», το οποίο κατατέθηκε στην Βουλή στις 20/7/2017 και στο άρθρο 43 (Μη μισθολογικές παροχές) καταργείται οριστικά η δαπάνη για την προμήθεια στολής στους διασώστες/Πληρώματα Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με ανεπίσημη κοινοβουλευτική πληροφόρηση (skai.gr) το εν λόγω νομοσχέδιο αναμένεται να εισαχθεί προς επεξεργασία στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να ψηφιστεί με κανονικές διαδικασίες πιθανότατα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας και πριν το κλείσιμο της Βουλής.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις»

Άρθρο 43
Μη μισθολογικές παροχές
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews