ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/17

ΠΟΕΔΗΝ: Αίτημα στον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας για παράταση επικουρικού προσωπικού και χορήγηση πρόσθετων αμοιβών όπως στο Υπουργείο Υγείας


Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Αίτημα στον Γενικό Γραμματέα Πρόνοιας για παράταση επικουρικού προσωπικού και χορήγηση πρόσθετων αμοιβών όπως στο Υπουργείο Υγείας


Στη συνάντηση μας με τον Υπουργό Υγείας κο Α.Ξανθο την Τετάρτη 12/7/2017 κατά την απεργιακή μας συγκέντρωση δεσμεύτηκε ότι στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη που θα έχει ψηφιστεί έως 4 Αυγούστου 2017, θα υπάρξει διάταξη που θα παρατείνει την θητεία του συνόλου του επικουρικού προσωπικού έως 31/12/2018.
Η ανανέωση της θητείας θα αφορά όλους. Θα αφορά τους υπαλλήλους που έχουν πάνω από δύο έτη με ανανεούμενες συμβάσεις εργασίες, καθώς επίσης και όσους το επόμενο χρονικό διάστημα συμπληρώνουν ένα έτος.
Ως εκ τούτου όπως δεσμευτήκατε σε επικοινωνία που είχαμε, θα πρέπει το σύνολο του επικουρικού προσωπικού των Προνοιακών Μονάδων να συμπεριληφθούν στην ανωτέρω ρύθμιση. Όλοι οι επικουρικοί χωρίς αστερίσκους. Να μην αφεθεί η δυνατότητα στις Διοικήσεις να αποφασίζουν. Ίδια διάταξη με το Υπουργείο Υγείας.
Το εν λόγω αίτημα για ανανέωση της θητείας του επικουρικού προσωπικού των Προνοιακών Μονάδων το θέσαμε στον Υπουργό Υγείας και δεσμεύθηκε για την παρέμβασή του στην Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κα Φωτίου.
Ταυτόχρονα στο εν λόγω νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας θα συμπεριληφθεί διάταξη για την χορήγηση οφειλομένων πρόσθετων αμοιβών (νυκτερινά, αργίες, υπερωρίες) του τρέχοντος και παρελθόντων ετών.
Θα πρέπει στην εν λόγω διάταξη να συμπεριληφθούν και οι εργαζόμενοι στις Προνοιακές Μονάδες.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                      ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews