ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/7/17

Εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ/ΑΕΠ σε Πυροσβέστες του Εθελοντικού Σταθμού Παραβόλας από το ΕΚΑΒ Αγρινίου


Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΡΠΑ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ
agriniosite.gr

Η ενημέρωση, η εκπαίδευση πολιτών καθώς και η ανάδειξη του ΕΚΑΒ στην τοπική κοινωνία συνεχίζεται σταθερά από το ΕΚΑΒ Αγρινίου. Τελευταία δράση η εκπαίδευση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή στην Παραβόλα του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, η  εκπαιδεύτρια από το ΕΚΑΒ Αγρινίου Τσιολη Θεοδώρα, με τον  διασώστη Κοφτέρη Κώστα και τη φιλική συμμετοχή από το ΕΚΑΒ Αθηνών, του  εκπαιδευτή Σπύρου Λαζούρα εκπαίδευσαν τους Πυροσβέστες του Εθελοντικού Σταθμού Παραβόλας στην Καρδιοπνευμονική Ανάνηψη (ΚΑΡΠΑ) και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή(ΑΕΠ).Η εκπαίδευση περιλάμβανε θεωρητικό και πρακτικό μέρος (βιωματική εκπαίδευση) με χρήση προπλασμάτων ανθρωπίνου σώματος και εκπαιδευτικών απινιδωτών και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθ’ όλη τη διάρκειά της. Οι Πυροσβέστες ενημερώθηκαν διεξοδικά  για τη σωστή πρακτική αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής υπό την διαρκή καθοδήγηση των εμπειρότατων εκπαιδευτών του ΕΚΑΒ.

Δημοσιεύτηκε 3/7/2017

Πηγή: agriniosite.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews