ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/7/17

Επιστολή της ιατρού του ΕΚΑΒ Β. Δημητροπούλου για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Ιλίου


Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Κάπως όψιμη η αντίδραση οργής του Δήμαρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου!!!
ekabitikanews.blogspot.gr

Με επιστολή αναρτημένη στο διαδίκτυο, η Ιατρός και πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βασιλική Δημητροπούλου, απαντά στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο και εξηγεί τους λόγους της μεταστέγασης του ασθενοφόρου από το Ίλιον στους Αγίους Αναργύρους.

Βασιλική Δημητροπούλου: Προς αποκατάσταση της αλήθειας,

Η τελική απόφαση του προέδρου του Εκαβ να επιλέξει μεταστέγαση της ΚΙΜ (κινητή ιατρική μονάδα) σε καλύτερες, τόσο χωροταξικά όσο και επιχειρήματα εγκαταστάσεις, υπήρξε εξαιρετική. Η ουδέτερη στάση που κράτησε το υπουργείο υγείας, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις παραγόντων του Δήμου Ιλίου, αφήνοντας τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ να αποφασίσει, ήταν ορθή. Αυτό αποδεικνύει ο αριθμός των περιστατικών και οι χρόνοι ανταπόκρισης της ΚΙΜ, όπου και οπότε χρειαστεί τους δύο περίπου μήνες που βρίσκεται στις νέες εγκαταστάσεις. Οι προνοσοκομειακές υπηρεσίες υγείας των εργαζομένων διασωστών και ιατρών που εργάζονται στην ΚΙΜ, παρέχονται σε όλους τους πολίτες, όλων των δήμων, οπότε ζητηθεί, μέσω του συντονιστικού κέντρου του ΕΚΑΒ.
Τέλος, όσον αφορά στον δήμαρχο Ιλίου, και στους λοιπους παράγοντες του Δήμου, στα επτά έτη που είμαι ιατρός αναισθησιολόγος κάνοντας δέκα 24ωρες εφημερίες στη πρώην ΚΙΜ Ιλίου, πότε δεν είχε έρθει σε καμία επαφή μαζί μας, για βελτίωση της στέγασης, ή άλλων ζητημάτων, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας την οποία επικαλείται. Πρώτη και τελευταία συνάντηση ήταν στο γραφείο του, όπου στα τέλη Φεβρουαρίου, σε αντιπροσωπία των εργαζομένων ιατρών και διασωστών μας μίλησε για ήδη τελεσίδικη απόφαση μεταστέγασης (δεδομένου του χώρου που προτάθηκε ισοδύναμη με ΔΙΩΓΜΟ) διότι η παλαιά στέγαση έχει δρομολογηθεί για γραφείο εξυπηρέτησης Ρομά, για την οποία έχει λάβει ήδη κονδύλια.
Έγγραφα υπάρχουν πολλά, εκτός από αυτά που ανάρτησε ο δήμαρχος στον προσωπικό του λογαριασμό. Έγγραφο τελεσίγραφο του αντιδημάρχου με καταπληκτική ημερομηνία 5/5/17 για την εκκένωση του χώρου. Έγγραφο που αναιρεί στις 4/4/17 όταν ήδη είχαμε βρει νέα στέγαση και αδειάσει σχεδόν όλο το χώρο. Κάπως όψιμη η αντίδραση οργής.
Είμαστε εδώ για τους πολίτες του Δήμου Ιλίου και όλων των όμορων δήμων σε ότι χρειαστούν προνοσοκομειακά, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγείας. βρισκόμαστε δίπλα τους απλά,σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις άριστες επιχειρησιακά.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΕΙΜΕΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β'
ΙΑΤΡΟΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΩΝΔείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. "...... βρισκόμαστε δίπλα τους (σε όλους τους πολίτες) απλά,σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις άριστες επιχειρησιακά..............."
    Η τελευταία φράση της κ Δημητροπούλου είναι όλη η ΟΥΣΊΑ
    ΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews