ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/7/17

Δυτική Ελλάδα: Το «ξεχαρβάλωμα» του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δυτική Ελλάδα: Το «ξεχαρβάλωμα» του ΕΚΑΒ
gnomip.gr

Πλήρης η δικαίωση των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ, για το «ξεχαρβάλωμα» του ΕΚΑΒ στη Δυτική Ελλάδα.

Το Σάββατο στο Αιτωλικό, τραυματίας από τροχαίο, περίμενε 45 λεπτά μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ακόμη και οι διοικητές των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου, παραδέχονται τις ανεπάρκειες του ΕΚΑΒ, αλλά και τις ευθύνες της Περιφέρειας, που δεν ολοκλήρωσε  τον διαγωνισμό ΕΣΠΑ για νέα ασθενοφόρα.

Το πρόβλημα βεβαίως εντοπίζεται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα αφού τα ασθενοφόρα είναι του 2003 που κινούνται τα πληρώματα του ΕΚΑΒ  Πρόκειται για ένα στόλο δηλαδή γερασμένο, που αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες ανάγκες της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας, ενώ δεν διαθέτουν κλιματισμό , με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ασθενείς  από τις υψηλές θερμοκρασίες και τα πληρώματα να εργάζονται σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Πηγή: gnomip.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews