ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/7/17

ΠΟΕΔΗΝ: Άλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας


Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Άλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για τα προβλήματα της δημόσιας υγείαςΆλλο ένα περιστατικό έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μας για μια κυβέρνηση που προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, κουκουλώνει προκλητικά τα προβλήματα της δημόσιας υγείας, κρύβει την διαχειριστική ανεπάρκεια του ΕΚΑΒ για ταχεία διακομιδή εκτάκτων περιστατικών σε εφημερεύοντα Νοσοκομεία.
Η μεγάλη έλλειψη σε ασθενοφόρα και σε πληρώματα Ασθενοφόρων είχε σαν αποτέλεσμα16 Ιουλίου στην πόλη του Αιτωλικού πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του και περίμενε ασθενοφόρο 40 λεπτά, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία του.
Αυτό έγινε γιατί το μοναδικό ασθενοφόρο του τομέα Μεσολογγίου πήρε εντολή να καλύψει περιστατικό στην περιοχή της Ναυπάκτου, με αποτέλεσμα τα όποια περιστατικά προέκυπταν στην περιοχή Μεσολογγίου ή του Αιτωλικού και στα παραθαλάσσια μέρη της Αιτωλοακαρνανίας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.
Η περιοχή της Ναυπάκτου (σημειωτέον ότι διαθέτει Κέντρο Υγείας) ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουριστικής επισκεψιμότητας εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες και απαιτείται να διαθέτει το αυτονόητο !!!! ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ....
Δεν είναι δυνατόν ένα ασθενοφόρο να καλείται να καλύψει όλο αυτό το γεωγραφικό κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη επισκεψιμότητα το καλοκαίρι λόγω των πολλών παραθαλάσσιων περιοχών που διαθέτει.
Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές...
Η κατάσταση του ασθενούς κρίθηκε σοβαρή και από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο κ. Πολάκης ας αφήσει τους «φεισμπουκισμούς» και τους ψευτολεονταρισμούς και ας ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα των Νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ. Οι ΖΩΕΣ των Ασθενών είναι πάνω από τον κο Πολάκη.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ             ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews