ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/7/17

Αγρίνιο: Ενημέρωση για Πρώτες Βοήθειες από το ΕΚΑΒ στη Νέα Αβοράνη


Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΒΟΡΑΝΗ!
agriniosite.gr

Ο Φιλοπρόοδος Πολιτιστικός Σύλλογος “Αβωρανιτων – Λιβαδακιωτων ” σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β Αγρινίου διοργάνωσε με επιτυχία, εκδήλωση -ενημέρωση σε θέματα Α’ΒΟΗΘΕΙΏΝ, την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Μικροί και μεγάλοι που παραβρέθηκαν στην  εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αντιμετώπιση τραυμάτων, σκελετικών κακώσεων, τσιμπημάτων από φίδια και έντομα, πνιγμό αλλά και το σημαντικότερο όλων την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ο Φιλοπρόοδος Πολιτιστικός Σύλλογος “Αβωρανιτων – Λιβαδακιωτων ”  ευχαρίστησε θερμά τους διασώστες του ΕΚΑΒ που εθελοντικά προσέφεραν τις γνώσεις τους σε σημαντικά προβλήματα που μπορούν να συμβούν στον καθένα.
Πηγή: agriniosite.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews