ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/7/17

«Όμηροι» στα νοσοκομεία με το εξιτήριο στο χέρι λόγω αποχής των εργαζομένων του ΕΚΑΒ!, Βίντεο


Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος:  «Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο το γεγονός όταν κάνουν αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές μόνο στη Θεσσαλονίκη, την άλλη μέρα εκτινάσσονται στο διπλάσιο οι αμοιβές των ιδιωτικών ασθενοφόρων»

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Παλαιολόγου: «Υποχρέωση του ΕΚΑΒ είναι το επείγον περιστατικό. Από την στιγμή που πάμε τον πάσχοντα στο Νοσοκομείο είναι  υποχρέωση του Νοσοκομείου να τον εξυπηρετήσει και αν χρειαστεί να τον μεταφέρει στο σπίτι του»

«Όμηροι» στα νοσοκομεία με το εξιτήριο στο χέρι λόγω αποχής των εργαζομένων του ΕΚΑΒ!
newpost.gr

Χωρίς κλιματιστικά είναι δεκάδες νοσοκομεία στην Βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star. Μάλιστα ακόμα και όταν πάρουν εξιτήριο οι ασθενείς η ταλαιπωρία τους δεν σταματά, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εργαζόμενοι στα ΕΚΑΒ αρνούνται να τους διακομίσουν λόγω έλλειψης προσωπικού! Έτσι μένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε νοσοκομεία που δεν έχουν κλιματισμό ,και στερούν ταυτόχρονα και  τα κρεβάτια από όσους τα έχουν ανάγκη.

Διευθυντής του νοσοκομείου στο Κιλκίς ζήτησε με έγγραφο του στο υπουργείο Υγείας να λυθεί άμεσα το θέμα "αφού καταλαμβάνονται κλίνες δυσχεραίνοντας την διαδικασία εισαγωγών".

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και θεωρούμε πως μετά την δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ, η Πολιτεία πρέπει να πράξει τα δέοντα ώστε να μην ταλαιπωρούνται καλοκαιριάτικα αθώοι πολίτες. Ο ιδιότυπος αυτός "εγκλωβισμός" των ασθενών μέσα στα νοσοκομεία, δεν τιμά κανέναν.

Νοσοκομείο
Newpost GR
Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλ 2017

Πηγή: newpost.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews