ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/7/17

Χανιά: Τραβούσαν τραπεζοκαθίσματα οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να περάσει το ασθενοφόρο!


Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τραβούσαν Τραπεζοκαθίσματα Οι Διασώστες Του ΕΚΑΒ Για Να Περάσει Το Ασθενοφόρο!
parakritika.gr

Το μεγάλο πρόβλημα προσβασιμότητας ασθενοφόρου στην παλιά πόλη των Χανίων και στο Ενετικό Λιμάνι αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά τη νύχτα του Σαββάτου, καθώς χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ σε δύο ορθοπεδικά περιστατικά.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για δύο περιπτώσεις στις οδούς Θεοτοκοπούλου και Δωροθέου Επισκόπου αργά το βράδυ του Σαββάτου (φωτό αρχείου).

Αν και κατ’ επανάληψη έχει επισημανθεί το πρόβλημα με τα τραπεζοκαθίσματα, τα στέγαστρα και τις τέντες, ωστόσο, οι διασώστες για μία ακόμη φορά κλήθηκαν να κάνουν τους… μεταφορείς!

Όπως αναφέρει στο Parakritika.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, Αντώνης Κιοππές, οι διασώστες χρειάστηκε να κατέβουν από τα ασθενοφόρα και να κάνουν στην άκρη τραπέζια και καρέκλες!

Ευτυχώς που τα περιστατικά δεν ήταν τόσο σοβαρά που να απαιτούνταν η ταχύτατη συνδρομή του ΕΚΑΒ, ωστόσο, για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται το μείζουν πρόβλημα με την προσβασιμότητα σε δρόμους της παλιάς πόλης και του Ενετικού Λιμανιού!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews