ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/17

Το θαύμα της ζωής μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (22:00-22:30) 24 Ιουλίου 2017. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου ήταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Παναγιώτης και Γιώργος με κωδικό Β19.
Πολλά συγχαρητήρια !!

Το θαύμα της ζωής μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!
Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)

Επείγων τοκετός σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αθηνών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τους Διασώστες του ΕΚΑΒ που χάρη στην εκπαίδευση τους κατάφεραν να βοηθήσουν ώστε να έρθει στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το νεογνό και η μητέρα παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Τέτοια γεγονότα καταδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η κατάρτιση των Διασωστών του ΕΚΑΒ καθώς το λειτούργημα που ασκούν έχει να κάνει με την ίδια την ζωή.

Πηγή: Facebook Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)Facebook Panagiotis Petridis

Το να βοηθάς να γεννηθεί μια ζωή είναι από τις ομορφότερες στιγμές της δουλειάς. Η μικρή μας φίλη γεννήθηκε καθοδόν για το Αλεξάνδρας αφού πραγματοποιήσαμε επείγων τοκετό μέσα στο ασθενοφόρο μας. Να μας ζήσει!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews