ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/17

Νέο κρούσμα βίας με αποδέκτες τους Διασώστες του ΕΚΑΒ
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

(Το περιστατικό συνέβη στο ΕΚΑΒ Αθήνας στις 12/7/2017)

Νέο κρούσμα βίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 12-7-2017 με αποδέκτες για ακόμη μια φορά τους Διασώστες του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα..

Τα ξημερώματα της Τετάρτης και περίπου  03:00 π.μ. το πλήρωμα της μονάδας βορείων του ΕΚΑΒ Αθήνας διακόμισε περιστατικό στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα στη Νέα Ιωνία.

Κατά την άφιξη τους στο Νοσοκομείο και πριν ακόμη προλάβουν να παραδώσουν το περιστατικό στα Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, οι Διασώστες δέχτηκαν επίθεση από Αθίγγανους που βρισκόταν συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου. 

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ασθενοφόρο και χρειάστηκε η συνδρομή της αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το περιστατικό απλά καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων.

Καθημερινά οι διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων, δέχονται επιθέσεις από δυσαρεστημένους πολίτες, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους

Δυστυχώς οι πράξεις αυτές μένουν ατιμώρητες και ο εκάστοτε υπάλληλος όχι μόνο δεν έχει την στήριξη και την συμπαράσταση της υπηρεσίας του, αλλά καλείτε και να συνεχίσει την βάρδια του μιας και το υγειονομικό προσωπικό είναι λίγο.

Κάποια στιγμή η πολιτεία πρέπει να δει σοβαρά το πρόβλημα και να δώσει λύσεις. 


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews