ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/7/17

Ερώτηση στην Βουλή η μη διάθεση οδηγού…. από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας!


Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Με ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων, ο βουλευτής Έβρου κος Αναστάσιος Δημοσχάκης ενημερώνει για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μετακίνηση των 28 ατόμων με αναπηρία των Δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας προς το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας (ΚΕΦΙΑΠ) για τις προγραμματισμένς θεραπείες τους, λόγω μη διάθεσης οδηγού από το ΕΚΑΒ και αιτείται την άμεση επίλυση του προβλήματος με τη διάθεση οδηγού από το ΕΚΑΒ.

Ερώτηση
Θέμα: Ενημερώνει για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τη μετακίνηση των 28 ατόμων με αναπηρία των Δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας προς το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας (ΚΕΦΙΑΠ) για τις προγραμματισμένς θεραπείες τους, λόγω μη διάθεσης οδηγού από το ΕΚΑΒ και αιτείται την άμεση επίλυση του προβλήματος με τη διάθεση οδηγού από το ΕΚΑΒ.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 24/07/2017
Καταθέτοντες: Δημοσχάκης Αναστάσιος
Υπουργεία: Παιδείας, Έρευνας και ΘρησκευμάτωνAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews