ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/7/17

Στέγη στους αποσπασμένους διασώστες του ΕΚΑΒ παρέχουν οι ξενοδόχοι της Σκιάθου


Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένα ακόμη καλοκαίρι χωρίς την μόνιμη παρουσία (ίδρυση και στελέχωση Τομέα) του ΕΚΑΒ στην Σκιάθο. Έτσι, λόγω των αυξημένων αναγκών παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες και τουρίστες του νησιού, το ΕΚΑΒ προγραμμάτισε την εθελοντική μετακίνηση διασωστών για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δωρεάν παροχή στέγης και τροφής στους διασώστες του ΕΚΑΒ!

Στέγη στους αποσπασμένους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ παρέχουν οι ξενοδόχοι της Σκιάθου
altsantiri.gr

Πρωτοβουλία για να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες ανάγκες της Σκιάθου σε τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, ανέλαβαν οι ξενοδόχοι του νησιού και έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να αποσπαστούν δύο μέλη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στο νησί.

Η απόσπαση όμως που εγκρίθηκε σκάλωσε στα έξοδα παραμονής και ύπνου των δύο νοσηλευτών στο νησί, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά, η γραφειοκρατία να δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια. Την λύση έδωσαν και πάλι οι ξενοδόχοι της Σκιάθου, που όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Αλέκος Ευσταθίου, διέθεσαν καταλύματα για την φιλοξενία των νοσηλευτών, που καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου θα φιλοξενούνται και θα σιτίζονται σε ξενοδοχείο του νησιού.

Να τονιστεί ότι οι ανάγκες της Σκιάθου είναι εξαιρετικά αυξημένες το καλοκαίρι, αφού το Κέντρο Υγείας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον υπερβολικό φόρτο εργασίας επί 24ώρου βάσεως και γι’ αυτό είχε ζητηθεί από τον δήμαρχο Δημήτρη Πρεβεζάνο να αποσταλούν ενισχύσεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Δημοσιεύτηκε 11/7/2017Πηγή: altsantiri.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews