ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/7/17

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στην παράκτια του Νομού Πρέβεζας σήμερα Κυριακή


Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, από Πρέβεζα και Γιάννενα, στην παράκτια ζώνη σήμερα Κυριακή
pamepreveza.gr

Για άμεση επέμβαση σε περιστατικά

Ξεκίνησε και μάλιστα καθώς φαίνεται νωρίτερα, να υλοποιείται ο σχεδιασμός της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ για την κάλυψη όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο βαθμό της παράκτιας ζώνης του Νομού Πρέβεζας.

Ήταν άλλωστε μια προσπάθεια του διοικητή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Βασίλη Παπαδιώτη, ο οποίος μιλώντας στο Pamepreveza.gr (δείτε ΕΔΩ) είχε πει πως θα ξεκινούσε η κάλυψη της περιοχής με ένα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας (μιας και αυτό θα ενισχύονταν από τουλάχιστον τρεις διασώστες) καθώς ένα ακόμα από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων, το Σαββατοκύριακο, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο έως και τέλος Αυγούστου.

Σήμερα, ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Πρέβεζας περιπολεί την παραλιακή από Πρέβεζα έως και Καστροσυκιά και ένα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων την παραλιακή έως και τη Σαγιάδα.

Οι περιπολίες των ασθενοφόρων θα διαρκέσουν έως το απόγευμα στις 19:00.


Φωτό: Πλήρωμα ΕΚΑΒ Ιωαννίνων στην Πάργα


Πηγή: pamepreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews