ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/7/17

Άμεση ανταπόκριση των Μηχανών του ΕΚΑΒ σε περιστατικό ανάταξης στο κέντρο της Αθήνας!


Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέβη πριν από λίγο...

Στις 13:55 διαβιβάστηκε στην απογευματινή μηχανή που κάλυπτε τον Τομέα Συντάγματος, λιποθυμικό περιστατικό επί της Ακαδημίας 4, στο Σύνταγμα. Σε ένα λεπτό έφτασε η Μ25 όπου διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος άνδρας, άνω των 65, είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και ένας αστυνομικός με Αυτόματο Απινιδωτή που είχε διατεθεί από τη Γαλλική Πρεσβεία, είχε ξεκινήσει Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.

Ενημερώθηκε το Κέντρο, το οποίο και έστειλε άμεσα το Α4. Στο σημείο αφίχθηκε η Μ22 (η απογευματινή μηχανή του Τομέα Πεδίου Άρεως) καθώς και οι πρωινές μηχανές (Μ6 και Μ9). Ακολουθήθηκε όλο το σχετικό πρωτόκολλο, η καρδιακή ανακοπή ανετάχθη και το περιστατικό διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό συνοδεία της Μ22 και της Μ9.

Η ομάδα πετάει και αξίζει σε όλους τους εμπλεκόμενους ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε και το κάνουμε πραγματικά καλά!!!

Η σκυτάλη είναι πλέον στους πολύ καλούς συναδέλφους του Ευαγγελισμού, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό...

Πηγή: Facebook Apostolos DamkalisAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews