ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/7/17

Νέο κρούσμα βίας με αποδέκτες αυτή την φορά τους διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου!


Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Γράφει ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζόμενων ΕΚΑΒ Ρόδου Αντωνάκης Αντώνιος
(Το περιστατικό συνέβη στο ΕΚΑΒ Ρόδου στις 14/7/2017)

Νέο Κρούσμα βίας πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/07/2017 με αποδέκτες για ακόμη μια φορά τους Διασώστες στο ΕΚΑΒ της Ρόδου.

Συγκεκριμένα..

Τα ξημερώματα της Παρασκευής και λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο τηλεφωνητής-συντονιστής βάρδιας μαζί με τα 2 πληρώματα που ήταν εκείνη την στιγμή στο τηλεφωνικό-ασυρματικό κέντρο που βρίσκεται σε χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου δέχτηκαν φραστική επίθεση από πολίτη (πιθανό χρήστη) ο οποίος ισχυρίζεται ψευδώς ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον χτύπησε στο χώρο των ΤΕΠ και συνέχισε βρίζοντας να ζητάει τα στοιχεία των συναδέλφων που ήταν στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο ως πλήρωμα.

Κατά την διάρκεια της βάρδιας όπου ο τηλεφωνητής έπαιρνε κλήσεις επέστρεψε ο ίδιος πολίτης με ακόμη απειλητικότερες διαθέσεις και ζητούσε να επιστρέψει στην οικία του με ασθενοφόρο της υπηρεσίας αφού οι οδηγοί ταξί αρνούνταν να τον μεταφέρουν.

Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews