ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/7/17

Με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου συναντήθηκε η ΠΟΠ ΕΚΑΒ και το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου ανέλαβε εξ ολοκλήρου τον εξωραϊσμό του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να είναι λειτουργικό το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Πιερίας, το οποίο παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. Δ. ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΑΒ & ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ».
olympospress.gr

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. Δ. ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΑΒ & ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Δημοσιεύτηκε 10/7/2017

Πηγή: olympospress.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews