ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/7/17

Η Αλυσίδα της Επιβίωσης, σε πλήρη εφαρμογή! (Μέρος Δεύτερο)


Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης...
diasostis.com

Ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία είναι ο Δημήτρης 52 ετών, ασθενής της Α' Καρδιολογικής, του Ευαγγελισμού.

Πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης ήταν το "θύμα που δεν αναπνέει"... Ήταν το "θύμα", όπου η Αλυσίδα της Επιβίωσης, εφαρμόστηκε πλήρως με αποτέλεσμα σε λίγες ημέρες ο Δημήτρης να επιστρέψει στην οικογένεια του και στη δουλειά του!

Το να πω πως είμαι πραγματικά συγκινημένος που συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο δεν έχει καμία αξία μπροστά στη χαρά που θα νιώσουν τα τρία παιδάκια του, όταν σφίξουν στην αγκαλιά τους, τον μπαμπά τους...

Αυτό όμως που έχει αξία να πω, είναι πως είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνω και ακόμα πιο περήφανος, που συμμετέχω στην Εκπαίδευση Ομάδων Πληθυσμού.

Το να γνωρίζουν όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

Αξίζει πραγματικά τον κόπο και ο Δημήτρης είναι η ζωντανή απόδειξη...

RESPECT σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ΔΙΑΣΩΣΗ του Δημήτρη.....Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews