ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/7/17

Έφθασε στην Πάρο το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ., Βίντεο


Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Έφθασε στην Πάρο το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ! (Βίντεο + Φωτό)
parianostypos.gr

Συνοδεία μελών της Ε.Ο.Δ. έφθασε στην Πάρο με το πλοίο της γραμμής, ένα νέο, σύγχρονο, αυξημένων δυνατοτήτων παροχής υγειονομικών υπηρεσιών ασθενοφόρο, το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου.

Το καινούργιο ασθενοφόρο παρελήφθη από μέλη της Ε.Ο.Δ. – Παράρτημα Κυκλάδων που είχαν μεταβεί στην Αθήνα για το σκοπό αυτό και αποτελεί δωρεά της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican προς την εθελοντική ομάδα.
Το νέο ασθενοφόρο, απολύτως αναγκαίο για το έργο της Ε.Ο.Δ., προβλέπεται να συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην Πάρο, διακομίζοντας συχνά συμπολίτες μας που χρήζουν επείγουσας υγειονομικής φροντίδας.

psts.gr: Έφθασε στην Πάρο το νέο, σύγχρονο ασθενοφόρο της Ε.Ο.Δ!
Psts.gr / ΜΜΕ 
Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιουλ 2017

Θα λέγαμε ότι έρχεται επίσης στην κατάλληλη χρονική συγκυρία, ώστε να συνδράμει το εθελοντικό έργο προσφοράς της Ε.Ο.Δ. στην παριανή κοινωνία, σε μια εποχή αυξημένων αναγκών καθώς το νησί κατακλύζεται αυτή την εποχή από χιλιάδες επισκέπτες.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου ασθενοφόρου θα γίνουν στις 20: 00 την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στην πλατεία Ηρώου της Μάρπησσας.Δημοσιεύτηκε 3/7/2017


Πηγή: parianostypos.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews