ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/7/17

Μετά το «κατόπιν ενεργειών μου» χθες… Σήμερα «τα μαζεύει» η Βαγενά για την κάλυψη στα παράλια της Αγιάς από το ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Μετά το «κατόπιν ενεργειών μου» χθες… Σήμερα «τα μαζεύει» η Βαγενά για τα ασθενοφόρα στα παράλια!
tinealarissa.gr

Τώρα τα… αυτονόητα, δηλαδή την ύπαρξη ασθενοφόρων στα παράλια της Αγιάς, τα πιστώνει σε άλλους η κ. Βαγενά, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια δεν μαζεύει ψήφους αφού όπως έχει ξεκαθαρίσει δεν θα είναι ξανά υπιοψήφια!

Δείτε την σημερινή ανακοίνωση της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Άννας Βαγενά σχετικά με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα παράλια της Αγιάς.

«Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι βεβαίως το τελικό αποτέλεσμα της κάλυψης των παραλίων της Αγιάς με ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Αγιάς, για το οποίο με πληροφόρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγιάς, κ. Αντώνης Γκουντάρας, οφείλεται στην σκληρή δουλειά και συνέπεια της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Βάσως Αυγέρη, καθώς και στο ενδιαφέρον του Υπουργείου Υγείας και της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ.

Εμείς σαν βουλευτές αφουγκραζόμαστε τα αιτήματα της κοινωνίας και προσπαθούμε να μεσολαβήσουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία για την επίλυσή τους. Αυτός είναι ο ρόλος μας, για αυτό μας εξέλεξε ο κόσμος.

Εγώ δε προσωπικά δεν έχω καμία άλλη φιλοδοξία εκτός από αυτή. Γιατί, όπως έχω κατ’ επανάληψη τονίσει, δεν πρόκειται να είμαι ξανά υποψήφια στον νομό μας, άρα δεν “μαζεύω ψήφους”. Μακριά από εμένα μία τέτοια λογική. Μακάρι να είμαι χρήσιμη όσο είμαι βουλευτής, βοηθώντας με τις μικρές μου δυνάμεις τον τόπο μας. 

Πηγή: tinealarissa.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews