ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/7/17

Καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη σιωπούν όμως για τον Ξανθό…


Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Καταγγέλλουν τον Μητσοτάκη σιωπούν όμως για τον Ξανθό…
ygeionomikoi.gr

Στην συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ οι εκπρόσωποι του φιλοκυβερνητικού ΑΡΜΑτος μπορεί να μην τοποθετήθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας και οι εργαζόμενοι σε αυτόν (τακτική που ακολουθούν σε όλες τις τελευταίες συνεδριάσεις) έθεσαν όμως ζήτημα η ΠΟΕΔΗΝ να εκδώσει ανακοίνωση για τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τους συμβασιούχους και την απαίτησή του υπηρεσίες των ΟΤΑ να περάσουν σε ιδιώτες.


Οι εκπρόσωποι του ΜΕΤΑ Υγειονομικών δήλωσαν ότι συμφωνούν για την έκδοση αυτής της ανακοίνωσης που θα καταγγέλλει τον Μητσοτάκη ζητώντας παράλληλα να καταγγελθεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός που σε συνάντηση που είχε με σωματεία ανέφερε ότι έχει την άποψη ότι στις υποστηρικτικές υπηρεσίες (καθαριότητα, φύλαξη, εστίαση) δεν χρειάζονται δημόσιοι υπάλληλοι. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στον τομέα της καθαριότητας των ΟΤΑ είναι προφανές ότι δεν απέχει πολύ από την αναφορά του κ. Ξανθού που αρνείται την υπαγωγή στο δημόσιο των υποστηρικτικών υπηρεσιών των Νοσοκομείων και οραματίζεται την εκχώρηση τους σε ιδιώτες με μανδύα τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝΣΕΠ) από τα τέλη του 2018.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του ΜΕΤΑ Υγειονομικών οι εκπρόσωποι του ΑΡΜΑτος κατάπιαν τη γλώσσα τους και απέφυγαν επιμελώς να τοποθετηθούν.

Είναι προφανές ότι η προσκόλληση λοιπόν της ηγεσίας του ΑΡΜΑτος στο άρμα του κυβερνητικού συνδικαλισμού την οδηγεί στο να ακροβατεί να εγκαταλείπει τις αντιμνημονιακές εκφωνήσεις που γίνονται για τα μάτια του κόσμου και να επιλέγει την στήριξη των μνημονιακών μέτρων και πολιτικών της κυβέρνησης.

Πηγή: ygeionomikoi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews