ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/7/17

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ Μυκόνου σε ZEYS & KERNEL Security
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο Α’ Βοηθειών, που παρακολούθησαν τα στελέχη των εταιρειών ZEYS & KERNEL Security, το οποίο διεξήχθη στις 5-6 Ιουνίου, στην αίθουσα Zenit, περιοχή Καλαμοπόδι Μυκόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ZEYS Security έχει αναλάβει με σύμβαση την φύλαξη της χώρας Μυκόνου, ενώ η KERNEL Security δραστηριοποιείτε στην Μύκονο αρκετά έτη, στον χώρο της ασφάλειας.
Ο κος ΓΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και αναβάθμισης των στελεχών του, ήρθε σε επαφή με το τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, στο οποίο και απέστειλε αίτημα για το σεμινάριο.Πατσιαβούρας Αντώνιος Διασώστης ΕΚΑΒ Μυκόνου, εκπαιδευτής:
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του κοινού είναι ένα απαιτητικό διαδραστικό  7ωρο, το οποίο καλύπτει πλήρως τους εκπαιδευμένους σε γνώσεις και είναι επίσημο από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, όπως και το πτυχίο που απονέμεται σε αυτούς. Θα ήθελα να επισημάνω σε αυτό το σημείο, ότι είναι παρά πολύ σημαντικές αυτές οι γνώσεις που αποκομίζει ο καθένας, διότι θα είναι και ο πρώτος ανταποκριτής που θα επιληφθεί του συμβάντος, όπως σε μια αιμορραγία, καρδιακή ανακοπή κλπ ενώ το ασθενοφόρο θα φθάσει σε 10’ περίπου.
Πραγματικά ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Από κοινού το ΕΚΑΒ Μυκόνου και ο κος ΓΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. ΔΑΚΤΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ για την ευγενική χορηγία με την δωρεάν διάθεση της αίθουσας-πολυχώρου ZENIT, για την διεξαγωγή του σεμιναρίου.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews