ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/8/17

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 28/8/2017


Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποίησε την Δευτέρα 28 Αυγούστου το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Ημερήσια διάταξη

Θέμα 1ο: Συμμετοχή στη ΔΕΘ
Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 6/9 για να μεταβούν με λεωφορείο. Αναχώρηση το Σάββατο 9/9/2017 και ώρα 08:30 από την πλατεία Συντάγματος.

Θέμα 2ο: Πρόσκληση της ΠΟΠ ΕΚΑΒ για συμμετοχή των μελών δ.σ. του σωματείου στην συνδιάσκεψη στις 9/9/2017 στην Θεσσαλονίκη
Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στην συνδιάσκεψη της ΠΟΠ ΕΚΑΒ.

Θέμα 3ο: Νομικός σύμβουλος σωματείου
Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η παράταση της σύμβασης για το 4ο τρίμηνο 2017.

Θέμα 4ο: Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων
Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα ενάντια στις μορφές αξιολόγησης που υποχρεώνουν οι δανειστές και μπορεί να υποκρύπτουν δυσμενείς εξελίξεις στο εργασιακό μέλλον των εργαζομένων. Σχεδόν το σύνολο των φύλλων αξιολόγησης των μελών του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ έχουν παραδοθεί στο γραφείο του σωματείου.

Θέμα 5ο: Οικονομικά θέματα
Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η σύνταξη και αποστολή εγγράφου στην διοίκηση του ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας με θέμα την έξτρα επιχορήγηση για τον προϋπολογισμό που αφορά νυχτερινά και αργίες ενόψει και της πρόσληψης νέων συναδέλφων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ και του ΟΑΕΔ.

Θέμα 6ο: Άδειες κανονικές και κλειστού χώρου
Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα υπόλοιπα κανονικών αδειών και την χορήγησή τους μέχρι τέλος του 2017 και την χορήγηση της άδειας κλειστού χώρου το επόμενο έτος προσκλήθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης για ενημέρωση. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και η Διευθύντρια Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.
Έγινε ενημέρωση από τον υπεύθυνο του γραφείου κίνησης. Έγινε διαλογική συζήτηση.

Απόφαση: Ομόφωνα αποφασίστηκε η συζήτηση του θέματος σε Γενική Συνέλευση εντός Σεπτεμβρίου.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews