ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/8/17

Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο Πυροσβέστης - Ενίσχυση του ΕΚΑΒ καθ όλη την διάρκεια της φωτιάς


Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο Πυροσβέστης - Ενίσχυση του ΕΚΑΒ καθ όλη την διάρκεια της φωτιάς
pamepreveza.gr

Με τέσσερα οχήματα έτοιμα να επέμβουν

Άμεσα ανταποκρίθηκε και οργανώθηκε το ΕΚΑΒ της Πρέβεζας ενόψει της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πρέβεζα.

Μάλιστα επενέβη άμεσα σε περιστατικά βοήθειας προς πυροσβέστες που είχαν ανάγκη.

Καθ όλη την διάρκεια των επιχειρήσεων κατάσβεσης της φωτιάς το ΕΚΑΒ έβγαλε σε  επιφυλακή τρία οχήματα και ένα τέταρτο στον τόπο του συμβάντος για άμεση επέμβαση.

Όπως είπε στο pamepreveza.gr ο συντονιστής του ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας, Νικόλαος Σκούρας, κατά την έναρξη της φωτιάς ελήφθησαν μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει.

Σύμφωνα με τον κ. Σκούρα βρίσκονταν τρία ασθενοφόρα σε επιφυλακή, έτοιμα να επέμβουν άμεσα όποτε χρειαστεί ενώ ένα τέταρτο βρίσκονταν στον τόπο της φωτιάς καθ όλη την διάρκεια.

Το ασθενοφόρο που βρέθηκε στον τόπο της φωτιάς ήταν το ένα από τα δύο που περιπολούσαν στην παραλιακή ζώνη. Το δεύτερο από αυτά, το ένα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας καθώς και ένα από το ΕΚΑΒ Φιλιππιάδας, που έφτασε στην Πρέβεζα, τέθηκαν σε επιφυλακή.

Η πρώτη κλήση που έλαβε το ΕΚΑΒ ήταν για λιποθυμικό επεισόδιο πολίτη, λόγω των πυκνών καπνών. Όμως λίγα λεπτά μετά ακυρώθηκε μιας και μεταφέρθηκε με ιδία μέσα στο νοσοκομείο.

Στις 18:00 διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να επέμβουν προκειμένου να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε πυροσβέστες που επιχειρούσαν μέσα στις φλόγες.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο χέρι.

Πηγή: pamepreveza.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews