ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/8/17

Τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής στο Αστροχώρι Άρτας


Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Τοποθετήθηκε ο εξωτερικός απινιδωτής στο Αστροχώρι
maxitisartas.gr

Τοποθετήθηκε από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη αυτόματος φορητός απινιδωτής στην Τοπική Κοινότητα Αστροχωρίου στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

Στο επί 24ώρου δράσεως και λειτουργίας Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αστροχωρίου ο Δήμος τοποθέτησε αυτόματο φορητό απινιδωτή με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων καρδιολογικών περιστατικών υγείας!

Έχει προηγηθεί από το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη με την βοήθεια του ΕΚΑΒ η πραγματοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου χρήσης απινιδωτή από δημότες της περιοχής!

Θα επιδιωχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα η οργάνωση νέας ενημερωτικής δραστηριότητας από το ΕΚΑΒ σε όλη την περιοχή!

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο με την συνεχή του παρουσία, τις πολύπλευρες δράσεις καθώς και την αμεσότητα των σχέσεων που υπάρχει μεταξύ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δημοτών είναι κομμάτι αναπόσπαστο και απαραίτητο των ορεινών απομακρυσμένων χωριών δημιουργώντας αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας στους κατοίκους του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη!

Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες θα εγκατασταθεί αυτόματος φορητός απινιδωτής στην Τοπική Κοινότητα Πηγών εξίσου απομακρυσμένη περιοχή και με βεβαρημένο ιστορικό καρδιολογικών περιστατικών υγείας!

Πηγή: maxitisartas.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Άρτας στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews