ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/17

Νάσια Γκουβέρου: η διασώστρια του ΕΚΑΒ αποκαλύπτει!, Βίντεο


Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη το μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νάσια Γκουβέρου στην Μαρία Σταυρινούδη.

Νάσια Γκουβέρου: η διασώστρια του ΕΚΑΒ αποκαλύπτει!
ladyslife.gr

Σοβαρά προβλήματα με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Δεινοπαθούν τα νησιά από την έλλειψη του ΕΚΑΒ. Διασώστες έτρωγαν από τα συσσίτια κατά την διάρκεια της εθελοντικής μετακίνησης τους σε νησιά για την κάλυψη αυξημένων αναγκών. Χάθηκε το ΕΣΠΑ για την αγορά ασθενοφόρων οχημάτων. 50 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στα ασθενοφόρα. Και ο τοκετός καθήκον του διασώστη.

Η Νάσια Γκουβέρου, η μοναδική γυναίκα μέλος του Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ εξιστορεί στην Μαρία Σταυρινούδη και την εκπομπή Ζωή Γένους Θηλυκού στο Alert TV την κατάντια του συστήματος και το πως λειτουργεί ο «γηρασμένος» στόλος των ασθενοφόρων…

Ζωή Γένους Θηλυκού Επ 7 - 2 Αυγ 2017
AlertTV.gr ΕΚΑΒNews


Δημοσιεύτηκε στις 5 Αυγ 2017Πηγή: ladyslife.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews